Over mij

Nu wil je natuurlijk alles over me weten. Dat snap ik. Alles mag natuurlijk ook, maar is een beetje veel, dus laten we beginnen met de basics. Ik ben dus Sandra, 30 jaar jong en ik woon met mijn vriend Leon en mijn hondje Bob in Utrecht. En ik schrijf dus.

Ik schrijf omdat ik het fijn vind. Als ik schrijf, dan stroomt het. Tegelijkertijd ontdek ik een heleboel over mezelf als ik schrijf en dat is fijn. Ik schrijf dus gewoon over alles wat me bezighoudt, en dan vooral over liefde. De bonus komt voor mij vervolgens als ik het deel. Want delen ís liefde. En ik hoop dat ik jou ook een klein zetje kan geven om te delen (wat je dan ook te delen hebt).

Voor mij draait het leven om groei en ontwikkeling. Dit betekent niet altijd verandering of verbetering. Nee, soms zelfs juist niet. Soms zit je groei in toestaan, in acceptatie en dankbaarheid voor wat er is.
Op het moment ben ik vooral aan het groeien op dat gebied. Daarnaast onderzoek ik al doende hoe ik een fijne mix kan maken van mijn passies en talenten zodat ik ervan kan leven. Dat is voor mij lange tijd ingewikkeld geweest, omdat ik zo verschrikkelijk veel mooi, leuk en interessant vind. Ik hou me graag bezig met theater, dans, muziek, kunst, taal, mensen, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en alles wat maar enigszins met al die dingen te maken heeft. Dus ik doe, en ik voel en ik schrijf erover. En dat deel ik weer met jou.

Wat fijn dat jij er bent 🙂